Det blev till att vara hemma idag

Posted in Allmänt
on 28 januari 2009

Mathias är dårlig, vet inte om det är en reaktion av sprutan han tog igår heller om han håller på att få magsjuka. Han är i alla fall nerbäddad med en hink brevid sängen och favoritkanalen är på på tv:n.

Själv så har jag tillbringat morgon med att besöka alla (som fanns med på listan i morse) 41 EFIT-deltagare och sett hur deras dag var igår, det tog halva förmiddagen men jag måste säga att jag verkligen tycker att det är kul med EFIT och att det många duktiga fotografer som är med.

Nu ska jag gå och göra lite lunch till mig och till Mathias, om han nu vill ha.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng