Nya glasögon

Posted in Allmänt
on 7 mars 2006

Linnea var hos ögonläkaren förra veckan och fick då recept på glas. Hon är mer översynt än normalt vid hennes ålder och det kan vara det som har irriterat hennes ögon (trodde doktorn). Idag var vi och hämtade ut glasögonen som hon själv valt ut.

arkiv

1 Comment

 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Så söt Linnea är i sina glasögon, hon passar verkligen bra i dom. Vilken otroligt söt flicka förresten, hon ser så go ut.
  Ha en skön söndag.
  Kram,
  Annette

  12 mars 2006 at 11:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng