En vanlig vardag

Posted in Allmänt
on 22 januari 2009

Inga fotoutmaning idag, som ni har märkt så har det var många sådan sista tiden och jag tycker det är jätteroligt att vara med men idag så är det en paus-dag på den fronten.

Tillbringade eftermiddagen på Köpings största ICA-affär tillsammans med Jukka, Mikaela och Linnea, Mathias var för ovanlighetens skull hemma. Flera i min omgivning har talat om att jag är himla udda som har med mig familjen när jag handlar för de åker alltid ensamma själv.

Jag åker aldrig ensam och handlar utan har alltid haft med mig hela familjen, fast nu när ungarna har blivit större så har de valt att stanna hemma mer och mer (Jukka följer alltid med) de senaste 15 åren så kan man nog räkna på min högra hand de gånger som jag har varit själv och handlat. Hur brukar du göra?

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng