En vanlig vardag

Posted in Allmänt
on 22 januari 2009

Inga fotoutmaning idag, som ni har märkt så har det var många sådan sista tiden och jag tycker det är jätteroligt att vara med men idag så är det en paus-dag på den fronten.

Tillbringade eftermiddagen på Köpings största ICA-affär tillsammans med Jukka, Mikaela och Linnea, Mathias var för ovanlighetens skull hemma. Flera i min omgivning har talat om att jag är himla udda som har med mig familjen när jag handlar för de åker alltid ensamma själv.

Jag åker aldrig ensam och handlar utan har alltid haft med mig hela familjen, fast nu när ungarna har blivit större så har de valt att stanna hemma mer och mer (Jukka följer alltid med) de senaste 15 åren så kan man nog räkna på min högra hand de gånger som jag har varit själv och handlat. Hur brukar du göra?

4 Comments

 • Reply Susanne

  Vaddå udda?? Det är väl jättehärligt att ni åker hela familjen och handlar, det tycker jag i alla fall :up: Här hos oss är veckohandlandet alltid ett dilemma, av flera anledningar. Vi bor på landet och jobbar i stan, och på eftermiddagen vill man ju bara hem till barnen så antingen får vi handla dyrt i de lokala affärerna, eller så får vi köra tillbaka till stan för att handla, och då äts ju vinsten upp av bensinkostnaden! :depressed: Fast vi har hört att det finns planer på att bygga något slags köpcentra i närheten, så kanske det löser sig så småningom? Då ska jag minsann ta med mig familjen, jag också :luv:

  Stor kramis,
  Susanne

  22 januari 2009 at 22:02
 • Reply Doris/doje

  Jag är oftast ensam i affären, Maken vill i alla fall inte komma med ;) .Ibland kommer Yngre sonen med ( om han behöver något ) och vi är bra ihopa i affären, gillar båda två att hitta något nytt o spännande.
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  23 januari 2009 at 00:47
 • Reply Anna-Carin

  Hej!
  Jag och maken handlar alltid tillsammans,förr när pojkarna var yngre var de också med.
  Jag håller med om att Rambo filmen var väldigt blodig.
  Ha en bra dag //Anna-Carin

  23 januari 2009 at 08:44
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Ja du, numera går Richard och jag ensamma, när John var liten så följde han oftast med, om han inte stannade hemma med farmor som bodde hos oss i många år, ja det vet du ju förstås. Men jag minns när jag jobbade på dagis, (ja, vi kallade det dagis på den tiden)då fick vi gå med barnen till affärer för att de skulle se hur det gick till. Det har jag aldrig riktigt förlikat mig med, det blev ju bara konstlat.
  Men det är vad jag tycker.
  Må så gott och ha en fin helg. :kram:

  23 januari 2009 at 14:57
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng