Influensan

Posted in Allmänt
on 7 mars 2008

Marthias har legat sjuk i influensan den senaste veckan och nu är det min och Linneas tur. Jag har tillbringat dagarna med att omväxlande sova och titta på Baylon5, jag har nu sett klar på säsong 1 och 2 väntar nu på säsong 3 som jag hoppas ska dimpa ner i brevlådan de närmaste dagarna.

3 Comments

 • Reply Micke

  Ajajdå.. det blir se till kurera sig så gott det går då. Ja, kurera och kurera! Det går ju över av sig själv och inte mycket göra annat än vänta ut det..

  Aha, då är jag med mera på vad du höll på med. Själv fick jag ingen ordning på laptopen när jag valt en statiskt adress men vete sjutton om jag var inne i routern då med och öppnade portar där. Jag vill ju ha en grön ”bock” för ett visst program skulle få kontakt båda vägarna.

  Jag har ju haft en 19 tummare själv 5 år eller mera så ett hopp nu till en 22 tummare med 1680×1050 tänkte jag skulle väl knappast märkas.. men den är STOR :biggrin: :wow:
  :grin: :puss: på avstånd denna gången.. tills du tillfrisknar :cool:

  7 mars 2008 at 09:52
 • Reply Anki

  Vilken osis … hoppas att förkylningen försvinner snarast. :kram:

  7 mars 2008 at 20:46
 • Reply Lena

  Inget vidare kul med influensa. Peppar peppar men än så länge har jag sluppit det i år. Hoppas allt är bra med dig för övrigt.
  Kramis Lena

  8 mars 2008 at 15:30
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng