Kaffe och pepparkakor

Posted in Allmänt
on 9 december 2008

Äntligen ledig dag :)

När jag skjutsade ungarna till skolan i morse så tog jag med mig kameran och stativet men det var så himla grått och trist så jag åkte hem igen och koka lite kaffe och tog fram lite pepparkakor. Alldeles perfekt som tilltugg framför datorn, förutom smulorna som råkar åka ner i tangenbordet  ;)

3 Comments

 • Reply Fru_Vår

  När man är en traderare är man en sån som sitter och fyndar och säljer saker på tradera. =) :kram::kram:

  9 december 2008 at 10:44
 • Reply Irre

  ja vad passar väl bättre idag än pepparkakor…det är ju pepparkakans dag idag. Själv skall jag inte äta pepparkakor utan gå på möte och äta skinkmacka med senap…lite tidigt men det är ju sååååå gott
  kram Irre

  9 december 2008 at 11:25
 • Reply Marie

  Ja vad passar bättre än pepparkakor och kaffe. I dag har vi kallt ute -15 grader men det kändes kallare i morse då det var vind ute också och kölfaktorn blev mycket högre. Jag frös trots att dunjackan var på. Jag hade också tänkt bege mig ut med kameran i snön men jag tror jag spara det tills när jag kan gå själv och inte beöva ta med min lill gumma i vagnen en sån här kallt dag.

  Ha det gott & ha en fin fortsatt dag, mvh Marie S =)

  9 december 2008 at 12:53
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng