5 minuter vid datorn

Posted in Allmänt
on 8 augusti 2006

Ibland kan det vara farligt att sätta sig vid dator. Skulle bara sitta vid datorn en liten stund innan jag skulla gå ner och duscha efter en mycket svettig dag på jobbet, AC:n har gått sönder och det skulle ta ett atg innan den nya kommer.

Att det nu blev mycket längre än 5 minuter är att jag råkade av en tillfällighet råkade hamna på tjuvlyssna.se och blev sittande där och läste en del ganska roliga inlägg.

Tyckte att denna var bäst: "Som busschaufför är detta ett av få dagliga nöjen"

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng