Nu är nya datorn på plats!

Posted in Allmänt
on 21 februari 2008

Äntlingen, nya datorn står på skrivbordet!

Vis av tidigare misstag så hade jag denna gång skrivit upp i förväg vilka program som jag skulle installera samt vilka mappar som skulle flyttas över. Det har bara varit och bocka av allt eftersom, men gisses vilken tid det har tagit. :bored:

Nu är det bara lite små detaljer kvar att ordna :biggrin: som att få Vista att fungera som jag vill, höll t.ex. att bli knäpp på Vistas UAC (Kontroll av användarkonto), man kunde knappt flytta musen utan att det dök upp en ruta där man var tvungen att trycka tillåt innan det gick, TUR att google finns så nu slipper man det, men det är fortfarande en del annat som inte känns bra och som jag hoppas kunna reda ut medans tiden lider.

You may also like