Nu är nya datorn på plats!

Posted in Allmänt
on 21 februari 2008

Äntlingen, nya datorn står på skrivbordet!

Vis av tidigare misstag så hade jag denna gång skrivit upp i förväg vilka program som jag skulle installera samt vilka mappar som skulle flyttas över. Det har bara varit och bocka av allt eftersom, men gisses vilken tid det har tagit. :bored:

Nu är det bara lite små detaljer kvar att ordna :biggrin: som att få Vista att fungera som jag vill, höll t.ex. att bli knäpp på Vistas UAC (Kontroll av användarkonto), man kunde knappt flytta musen utan att det dök upp en ruta där man var tvungen att trycka tillåt innan det gick, TUR att google finns så nu slipper man det, men det är fortfarande en del annat som inte känns bra och som jag hoppas kunna reda ut medans tiden lider.

3 Comments

 • Reply Sussi

  Hej Maria!
  Vad kul med ny dator! Jag köpte mig en ny för ett år sedan, när min gamla la av efter ett strömavbrott.. Det är lite pyssel innan man fått till det som man vill ha det!
  Ha en fin helg!
  Kram Sussi

  22 februari 2008 at 21:42
 • Reply Anki

  Så nu är den nya datorn på plats. Vad kul ! Hade gjort precis som du sist då jag köpte ny dator d v s skrivit upp och bockade sedan av var efter. Underlättar en hel del. Tråkigt bara att en del program fortfarande inte fungerar så bra med Vista.

  Har du stängt av användarkontrollen helt ?

  Hur som helst så önskar jag dig en riktigt skön dag. Här snöar det. Skickar med några snöflingor till dig ;-)
  Kram, Anki

  24 februari 2008 at 09:48
 • Reply Micke

  Ja, det där måste man nog själv se till stänga av då den dyker upp hos mig. Är skickad så jag hoppas jag har den på tisdag (dagen innan vi åker)

  24 februari 2008 at 10:45
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng