Dag 28 – Den bästa filmen 2012

Posted in Allmänt
on 7 februari 2013

prometheus

Prometheus (2012)

En helt fantastisk, underbar film. Visst finns det en del man kan vara kritisk mot, hade ju hoppas på många svar men istället så blev det många fler frågor men det inget som jag, en space-nörd av första rang, hakar upp mig alltför mycket på. Nu är det bara att vänta på uppföljaren.

IMDb

 

Från arkivet

1 Comment

 • Reply En himla massa frågor! | allt annat @ mimali.se

  […] Sparare eller slösare: Har gått från slösare till att vara sparare de sista åren. Bästa film: Prometheus (idag, kan vara någon annan i morgon) Tror på liv på andra planeter: Absolut. Kommer du ihåg […]

  1 juni 2013 at 18:15
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng