Jag fick en ros :)

Posted in Allmänt
on 16 februari 2008

På alla hjärtans dag i torsdag så var jag som vanligt på jobbet. En karl i 35- årsålder kom in och köpte en bukett med röda rosor. Efter att han hade betalat så gav han mig en av rosorna och sa att han hoppades att jag skulle ha en trevlig alla hjärtans dag.

Jag har aldrig sett människan förut och skulle han komma in igen på macken så skulle jag inte känna igen honom då jag inte alls kommer ihåg hur han såg ut, allt gick så fort.

Jag blev så glad över den gest så jag gick och smålog hela den förmiddagen. Jag har aldrig varit med om något liknande och det lär nog knappas hända igen. När min kollega M skulle gå hem så gav jag rosen vidare till henne och då blev hon också lite extra glad.

2 Comments

 • Reply Graylady

  :biggrin: Så koselig da, kanskje det vi minst venter gleder oss aller mest. Kanskje stikkordet må bli: ”Vær snill mot en fremmed en dag”
  Ha en fin helg

  16 februari 2008 at 19:27
 • Reply Anki

  Inte illa ! Det är som att le emot människor … det sprider sig som ringar på vattnet. Din arbetskompis blev säkert glad också. Så trevligt med människor som vågar vara spontana.

  Kram, Anki

  19 februari 2008 at 18:03
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng