Windows Vista

Posted in Allmänt
on 1 mars 2008

Är inte som Windows XP, mycket är kanske bättre men en del är också himla mycket krångligare. Jag har hela vecka (istället för att skriva i bloggen) lusläst sidor om hur man får öppning portar att fungera i Vista. Gjorde precis lika dan som i XP men det fungerade inte och efter mycket prövande av dittan och dattan så fungerar det äntligen som det ska och sak jag vara riktigt ärlig så är jag inte riktigt säker på vad som gjorde tricket. Fast jag tror att det var ändringarna i services.msc som gjorde susen.

Annars så har det varit lugnt. I söndags så var jag ute med ett par i fotklubben och fotade och jag hade fått låna ett objektiv av A. som inte kunde följa med. Tänk jag blev så glad över att hon var så snäll och lånade ut stativet till mig, jag log över det hela kvällen, inga av mina foton blev dock bra men vi ska ut nästa söndag igen och jag hoppas att det går bättre då. Min f.d. chef har varit gullig och låna ut sitt stativ till mig så jag är inte utan stativ nästa gång heller. :biggrin:

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng