31. You again

Posted in Allmänt
on 31 maj 2012

me-325x700
Så kom den då till slut den dag som jag har bävat för, visa sig själv på bild är inte kul men jag tog tjuren vid hornen och här är en hel drös av varianter på mig. Jag känner mig nog mest som jag på bilden längst upp till vänster och minst jag är den längst ner i samma rad (som är den mest nytagna och den jag tycker sämst om) men jag tror nog att många tycker att jag är jag på bilden längst upp till höger men hon gillar jag inte så mycket, nä som sagt hon längst upp till vänster ”thats me”´och det fotot har en god vän, Mattias Persson tagit åt mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Från arkivet

3 Comments

 • Reply Agneta

  Hej, Maria!
  Fotot längst upp till höger är jättefint då det är så varma fina färger. Det senast tagna foto längst ner till vänster är jättefint det med trots att du lite ”blek om nosen” jämfört med det översta. Ja du, det är märkligt hur man ser sig själv. Tror att man tar med insidan också i självbilden.
  Ha det bra! Kram, Agneta

  31 maj 2012 at 19:18
 • Reply Doris

  Jag gillar fotot uppe till höger bäst, du är såå fin på det !
  Sköt om dig :kram:

  31 maj 2012 at 21:15
 • Reply A F F L U E N Z A

  Vilket roligt kollage! Superkul att du la upp bilder på dig! :)

  1 juni 2012 at 08:29
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng