Min nya bästa kompis

Posted in Allmänt
on 27 april 2013

z9124

Efter ha tillbringat den senaste vecka i sovrummet då jag inte har kunnat sitta i vardagsrummet mer än en timme innan allergin gjorde outhärdligt, har jag nu fått en ny bästa kompis som står bredvid mig i vardagsrummet och blåser ut ren frisk luft. Igår så att jag i rummet i 3 timmar utan att jag kände någon större skillnad 😀

Detta betyder inte att jag kommer gå tillbaka till gamla vanor och tillbringa den mesta lediga tiden i vardags- rummet då jag vet att allergi inte är något att leka med men jag kan ju i alla fall sitta där någon timme på kvällen, nu sitter jag med datorn vid köksbordet istället och det går ju hur bra som helst, det handlar ju mest om vanor om var man tillbringar sin lediga tid.

Electrolux Z9124

 

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng