Nu har jag nog blivit gammal!

Posted in Allmänt
on 7 november 2006

I morse så stod klockan på sju då jag är ledig och har sovmorgon. I vanliga fall så ringer klockan 05:20 vilket är pest och pina för jag är så trött och det spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mig kvällen innan MEN så i morse så vaknar jag 5:00 och känner mig utsövd, jag som aldrig har vaknat innan klocka ringer på morgonen.

Betyder det att jag har blivit gammal? Man klarar sig ju på mindre sömn när man har blivit äldre eller kommer jag att vakna precis lika trött som vanligt i morgon 05:20 fast jag lägger mig senast 21:30 ikväll. Jag önskar faktiskt att jag har blivit gammal.

Appropå något helt annat, det går så bra att inte snusa hela tiden. Ärligt talat så är jag mycket förvånad, för jag är hon som aldrig skulle kunna sluta. Har köpt ett par dosor nikotinfritt snus som jag använder och vem vet en dag så kanske jag inte behöver något snus alls (med nikotin i).

1 Comment

 • Reply Vad är detta? hos Marias Noteringar

  […] Kl är 07:05 en söndagsmorgon och jag är uppe och påklädd. Jag som alltid sover till klockan ringer har de senaste dagarna vaknat vid 5-tiden, skrev om det i tisdags men jag trodde att det bara var något övergående, men icke. […]

  12 november 2006 at 07:11
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng