Nu har jag nog blivit gammal!

Posted in Allmänt
on 7 november 2006

I morse så stod klockan på sju då jag är ledig och har sovmorgon. I vanliga fall så ringer klockan 05:20 vilket är pest och pina för jag är så trött och det spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mig kvällen innan MEN så i morse så vaknar jag 5:00 och känner mig utsövd, jag som aldrig har vaknat innan klocka ringer på morgonen.

Betyder det att jag har blivit gammal? Man klarar sig ju på mindre sömn när man har blivit äldre eller kommer jag att vakna precis lika trött som vanligt i morgon 05:20 fast jag lägger mig senast 21:30 ikväll. Jag önskar faktiskt att jag har blivit gammal.

Appropå något helt annat, det går så bra att inte snusa hela tiden. Ärligt talat så är jag mycket förvånad, för jag är hon som aldrig skulle kunna sluta. Har köpt ett par dosor nikotinfritt snus som jag använder och vem vet en dag så kanske jag inte behöver något snus alls (med nikotin i).

You may also like