Pustning och fejning

Posted in Allmänt
on 7 februari 2006

Idag har det varit stora puts- och fäjningsdagen hemma hos oss. Vi har diskat allt som står i vitrinskåpet och putsat allt silver och mässing. Jag fick hjälp av Linnea och Mathias och jag måste säga att de fejade ganska länge innan de ledsnade. Mina händer är alldeles röda och nariga nu men vad gör det när det är så rent och fint (och blankt) i vardagsrummet.

Tänk nu bara om det kunde få vara så, men jag vet om ett par dar så ligger den vanliga högen av leksaker, papper och pennor på vardagsrumsbordet igen (suck). Fast jag ska försöka att hålla efter både ungarna och mig själv så att det inte blir så stökigt på ett tag.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng