Nya färgpatroner

Posted in Allmänt
on 8 februari 2006

Igår kom patronerna till skrivaren som jag hade köpt från InkClub, skulle skriva ut några omslag så jag satte i patronerna i skrivaren och tryckte på utskrift. Tyckte att skrivaren lät lite konstigt, men man inbillar sig ju så mycket (trodde jag). Det blev ett halvt omslag sedan så knakade till och blev tvärstopp, öppnade luckan på skrivaren och tittade in, flera delar hade lostnat och en del var av.

Min skrivare har fem år på nacken och den har fungerat perfekt hela tiden och jag vet att 5 år det är länge på en skrivare som man köpt för under 1000-lappen, men nog kunde skrivaren ha gått sönder innan jag köpte ny patroner.

Utan skrivare kan jag inte vara så jag beställde en ny från Komplett.se Det blev en EPSON Stylus D68 då alla mina tidigare skrivare (3st)  har varit av märket Epson och jag tycker de har fungerat bra. Denna ”D68” är nog varken bättre eller sämre än andra i sin prisklass men jag hoppas att den kommer att vara lika bra som min tidigare (EPSON Stylus C42UX).

/

You may also like