Black Rapid RS 1

Posted in Allmänt
on 23 april 2009

På mina fotopromenaderna så brukar jag oftast få ont i nacken av att kameran hängande runt halsen, men sedan ett par dar sedan så är nu detta problöem borta. Jag har nämligen köpt en Black Rapid RS 1 från Cyberphoto. Jag kan rekommenderar den varmt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14Q1IxI_Opw[/youtube]

4 Comments

 • Reply Pia

  Får nog stå med på önskelistan till födelsedagen :)

  24 april 2009 at 12:29
 • Reply Affluenza

  Smart pryl. Själv har jag aldrig kameran runt nacken utan på axeln som en väska. :lol:

  24 april 2009 at 16:33
 • Reply ulrica

  Funderar på att investera i en sån, jag också faktiskt. Kul att höra att du är nöjd :).

  Kramar

  26 april 2009 at 10:24
 • Reply FOTO I NORR - MARIE

  Smart grej helt klart. Ännu har jag inte fått några problem med nacken genom att jag bär den runt halsen. Ha det gott :up:

  27 april 2009 at 09:00
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng