5 av mina favorit-appar

Posted in Allmänt
on 26 maj 2013

Jag har en Samsung Galaxy S3 som jag har fyllt med en hel massa appar som jag använder mer eller mindre. Tänkte att jag idag skulle lista några av dem som jag använder mest.

 1. Sparbanken – Det är så skönt att slippa noteringshäftet, nu behöver man bara skaka lite på telefonen för att se aktuellt saldo. Gillar också att snabbt kunna överföra pengar mellan olika konton.
 2. Google Kalender – Efter att ha blivit av med över 6 månaders framtida möten och händelser så använder jag numera denna app till att synka mellan min Google kalender på webben och min kalender i mobilen, aldrig mer att jag ska förlora min kalender bara för att glaset går sönder. (Företaget som bytte glaset gjorde en systemåterställning för att kolla att allt fungerar, dvs. allt i mobilen blir raderat, detta gör de alltid men de visste jag förstås inte om.)
 3. Spotify – Delar konto med äldsta dottern, jag lyssnar hela dagarna och hon kör resten av dygnet. Kostar 99kr i månaden men det är det väl värt.
 4. Twitter –  Så smidigt att följa med i flödet via mobilen, skriver oftast mina egna twitters via denna.
 5. Facebook – Är inte så jätte-kär i FB, men jag är med i ett par väldigt bra grupper och de följer jag via mobilen varje dag.

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Lotta

  Jag har iPhone och använder original-kalendern, den synkar med iCoud. Och allt finns alltid kvar. Smidigt.
  Glöm inte Instagram :)

  5 juni 2013 at 19:42
  • Reply Maria

   Ja men visst har jag glömt Instagram som jag tycker jättemycket om, den borde nog ligga på plats 1b.

   6 juni 2013 at 15:22

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng