5 av mina favorit-appar

Jag har en Samsung Galaxy S3 som jag har fyllt med en hel massa appar som jag använder mer eller mindre. Tänkte att jag idag skulle lista några av dem som jag använder mest.

 1. Sparbanken – Det är så skönt att slippa noteringshäftet, nu behöver man bara skaka lite på telefonen för att se aktuellt saldo. Gillar också att snabbt kunna överföra pengar mellan olika konton.
 2. Google Kalender – Efter att ha blivit av med över 6 månaders framtida möten och händelser så använder jag numera denna app till att synka mellan min Google kalender på webben och min kalender i mobilen, aldrig mer att jag ska förlora min kalender bara för att glaset går sönder. (Företaget som bytte glaset gjorde en systemåterställning för att kolla att allt fungerar, dvs. allt i mobilen blir raderat, detta gör de alltid men de visste jag förstås inte om.)
 3. Spotify – Delar konto med äldsta dottern, jag lyssnar hela dagarna och hon kör resten av dygnet. Kostar 99kr i månaden men det är det väl värt.
 4. Twitter –  Så smidigt att följa med i flödet via mobilen, skriver oftast mina egna twitters via denna.
 5. Facebook – Är inte så jätte-kär i FB, men jag är med i ett par väldigt bra grupper och de följer jag via mobilen varje dag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “5 av mina favorit-appar

 1. Lotta says:

  Jag har iPhone och använder original-kalendern, den synkar med iCoud. Och allt finns alltid kvar. Smidigt.
  Glöm inte Instagram :)

  • Maria says:

   Ja men visst har jag glömt Instagram som jag tycker jättemycket om, den borde nog ligga på plats 1b.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *