Peptalk!

Posted in Allmänt
on 9 maj 2006

Idag så har jag peppat mig själv hela dagen att när jag kommer hem så ska jag ta en promenad i det sköna vädret, inte för att det är sommarvärme ute, utan för motionen skull.

Är då äntligen hemma och bena känns som bly och inte blev det bättre att jag råkade smälla huvudet i dörrlisten (trodde huvudet gick i två delar) MEN det är ju en dag i morgon också så jag kan ta en tur då istället.  

2 Comments

 • Reply Berit

  Hej Maria!
  Äntligen är jag här och tittar hur du har det och jag ser att det är fullt
  upp. Hoppas huvudet klarade sig och ta det lugnt med dörrkarmarna :smile:. Jag
  önskar dig Fortsatt Skön Vår och jag hoppas du njuter av sol och värme.
  Kramar Berit

  11 maj 2006 at 17:23
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Jag har varit slö denna vecka. Vid datorn, alltså, annars är jag minsann inte slö, cyklar som besatt uppför backarna här, jag börjar få riktigt skaplig kondis nu.:razz:
  Åker till Norge i helgen, hemma igen på måndag.
  Må så gott i sommarsolen.
  Kram,
  Annette

  11 maj 2006 at 20:29
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng