Det är visst torsdag idag?

Posted in Allmänt
on 23 maj 2013

Men var i all världen tog tisdag och onsdag vägen? Att de försvann i ett nafs beror inte på att jag har haft mycket att göra, skolan slutade i fredags och jag har inte varit ute och målat huset (som vi håller på att måla om) då det har varligt dåligt väder. Undrar om resten av veckan kommer att gå lika fort, hoppas inte det då jag har en del åtagande som jag bara måste ta tag i, bl.a. ta fram bilder som ska vara med på en fotoutställning i sommar som Köpings Fotoklubb anordnar.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng