23. Something old

Posted in Allmänt
on 23 maj 2012

IMG_5911
Mitt gamla strykjärn som jag fick av de som ägde huset innan oss.

Från arkivet

/ /

1 Comment

 • Reply Agneta

  Hej, Maria!
  Vad kul att du har stt sådant strykjärn kvar. Jag har sparat mitt som jag fick som barn och det är i ministorlek och minns att jag fick stryka mina dockekläder med det medans mamma hade det stora. Dom värmeds på spisen som då var av gas. Om det funkar lika bra på en el.-platta tror jag inte. Men tunga var dom och fina blev kläderna. Kul att se detta för jag har fotat mitt lilla som legat på min hemsida i många år. En vacker prydnad i hemmet! Kram, Agneta

  24 maj 2012 at 10:29
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng