Kanelbulle

Posted in Allmänt
on 16 september 2010

Jag ska på pysselträff

Imorgon (fredag) så är det dags för årets upplaga av Enköpingsträffen!

Det är 59 damer som under hela helgen (fre-sön) kommer att roa oss med att pyssla. Många håller på med scrapbooking men jag liksom flera andra gör kort (du kan se mina alster här) det ska bli så himla kul att träffa alla roliga trevliga damer igen, helst de som anordnar alltihopa; Ulrica och Johanna ( tjejerna som jag var på fotoresa till Norge med förra året) och Anneli som bakar de mest gudomliga bakverk. En lite fågel kvittra att de kommer bjudas på mycket gott i helgen.

Ni andra kan ju under tiden få njuta av bilden på den dyraste bulle jag någonsin har ätit!

MG_9649

Fyrtiofem riksdaler kostade denna skönhet i huvudstaden, för oss landsortsbor så är det faktiskt rena stölden  😉

You may also like