Sommarlov & 5 veckor

Posted in Allmänt
on 23 juni 2010

MG_8561Sommarlov har ungarna nu och de verkar trivas med det lika mycket som jag, det är verkligen skönt att inte behöva vara ensam hemma på dagarna. I år har vi inga fasta semesterplaner men någon liten semesterresa kommer det nog att bli i alla fall, jag vill till Rättvik och ungarna till Göteborg men vi får se kanske det bara blir en tur till Eskilstuna Zoo. :D

5 veckor står det i rubriken och 5 veckor det är vecka 25-30. Jag vill bli lättare då både knän och höfter börjar ta alldeles för mycket stryk p.g.a. min vikt. Banta är något som jag har provat i alla dess former de senaste 30 åren och visst har jag gått ner men sedan så går jag upp igen + några kilon extra så nu säger jag till mig själv skit i bantningen utan börja röra dig istället.

Så under dessa 5 veckor som kommer ska jag motionera 60 minuter varje dag och för att jag inte ska bränna ut mig första veckan så göra jag på mjuka respektive jobbiga pass. De som läser mina twitter (nere i sidfoten) vet att jag har börjat simma och även promenera backig terräng. Simma trodde jag skulle vara skittråkigt men det visade sig att jag tycker att det är riktigt kul. Promenera är också ok helst när jag har Hammerfall spelande på mp3.

Måste säga att jag är riktigt taggad och även när latmasken biter sig fast så vet jag att bara jag kommer igång så känns det så himla bra. Så! nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe sedan så är det dags för dagens promenad.

Trevlig sommar!

5 Comments

 • Reply Linda

  jag tycker nog att ni skall ta er till Göteborg jag :up: Jag bor ju här så du kan du träffa Glamourmamman också vet du :luv:

  Jag och min tjejer skall iväg på resa vecka 27. Åka tåg till min gammla kompis som bor utanför Jönköping! Skall bli skönt att komma bort från alla måsten hemma känner jag.

  Hoppas ni får en skön onsdag nu Kramar i massor :luv:

  23 juni 2010 at 10:32
 • Reply Len@

  Önskar dig lycka till med dina promenader, har faktiskt samma planer som du…. att börja promenera mycket på semestern…. Ha en skön sommar… :)

  24 juni 2010 at 16:03
 • Reply A F F L U E N Z A

  Härligt att sommarlovet är kommen! Vi har en vecka kvar, sedan har vi hela NIO veckor tillsammans. Inte illa, det var inte igår om man så säger haha. Själv gillar jag att vara ensam hemma om dagarna så jag lär väl få krupp efter en vecka ;)

  Trevlig midsommar!

  25 juni 2010 at 13:24
 • Reply Foto i Norr - Marie

  Ha en härlig sommar Maria jag har också semester nu. 1 vecka har gått nu av 4. Ha det gott :luv:

  27 juni 2010 at 14:32
 • Reply Karin

  Vad duktig du är! 42 längder är BRA! :)
  Jag håller tummarna att du ser något resultat på vågen om 5 veckor!
  Du kanske borde låsa in husgeråden…..LOL.
  Kram Karin
  PS Har ej sett bilderna på den vita syrenen, men de var SUPER!

  27 juni 2010 at 23:10
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng