Epsons dumma #@%# skrivare

Posted in Allmänt
on 7 mars 2010

IMG_3259

Just nu finns det inte tillräckligt många svärord för att tala om vad jag tycker om min #@%# skrivare just nu. Skulle byta till nya patroner, samma märke och samma modell som jag haft tidigare, inte orginalet men ett par som duger åt mig, men till min #@%# skrivare så duger de helt plötsligt inte, har bråkat med Epson Monitor över en timme och den säger bara att färgpatronerna inte är kompatibla grrrrrrrr.

Har provat att installera om drivrutinerna men inte hjälpte det, JAG TROR JAG BLIR GALEN, måste jag kasta patronerna som kostade 283kr (+ frakt49kr) för att köpa nya orginalpatroner för 533 kr (+ frakt49kr). Jag gråter blod just nu, vad ska jag göra??????

3 Comments

 • Reply Karin

  Det där känner jag igen, men på ngt underligt sätt så accepterar min skrivare billiga patroner köpta på nätet. Peppar, peppar…
  Jag vet att du inte vill ha värme…. men jag kan skicka upp lite sol i alla fall, som INTE smälter snön! Våren har kommit i Skåne!
  Kram på dig!
  Karin

  7 mars 2010 at 13:19
 • Reply Cia

  Ja antingen nya patroner eller ny skrivare ;-)
  Jag har aldrig bytt på någon av mina skrivare då jag kört Laser svartvitt sen första skrivaren jag köpte 1998.

  Nu försöker jag övertala M om att en färglaser nog vore en viktig investering till vårt företag. Han är inte helt med på noterna.

  7 mars 2010 at 14:39
 • Reply Linda

  8O ja tekniken kan göra oss skogstokiga den saken är säker.Hoppas du löser detta på nåt vis. Förbannat irriterande må jag säga.

  Sänder massa kärlek till dig :luv:

  7 mars 2010 at 15:14
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng