Till Västerås och åter

Posted in Allmänt
on 8 mars 2010

Här sitter jag och vänta på min lillasyster som är och gör en mammografi.

Mammografi finns inte längre i Köping utan man måste åka till Västerås och deras fräscha avdelning, denna plats är vad jag vet en av de få ställen inom sjukvården i Västerås/Köping där det har inretts med värme och elegans. Tänk vad färg kan göra mycket.

Efter besöket på Västerås lasarett så drog vi vidare till IKEA, vi njöt båda av att kunna snirkla runt därinne utan vare sig man eller barn som hade bråttom iväg. Jag köpte massor med ljus då det är en stor förbrukningsvara hemma hos mig, lite burkar blev det också man kan ju aldrig få för många burka med lock på. ;)

2 Comments

 • Reply Linda

  Härlig lokal. När jag var på akuten i Mölndal såg vi att den var nyrenoverad. Men sen tänkte jag att vad gör det om det är fina lokaler när inga pengar läggs på resurser. Ortoped akuten mitt i vintern och en läkare på hela bygget. Bra jobbat :shock:

  Hoppas du haft en bra dag och du nu njuter av dina nya ljus :luv::luv:

  8 mars 2010 at 20:18
 • Reply Cia

  Ja oj vad trevligt det såg ut. Fast mammografi…Hua… Tror inte de kan göra det på mig på gamla sättet i alla fall. Jag skulle ha svarta bröst. Har ju blödarsjuka snacka om blåmärksvarning. Men fint var det.

  8 mars 2010 at 21:02
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng