Till Västerås och åter

Posted in Allmänt
on 8 mars 2010

Här sitter jag och vänta på min lillasyster som är och gör en mammografi.

Mammografi finns inte längre i Köping utan man måste åka till Västerås och deras fräscha avdelning, denna plats är vad jag vet en av de få ställen inom sjukvården i Västerås/Köping där det har inretts med värme och elegans. Tänk vad färg kan göra mycket.

Efter besöket på Västerås lasarett så drog vi vidare till IKEA, vi njöt båda av att kunna snirkla runt därinne utan vare sig man eller barn som hade bråttom iväg. Jag köpte massor med ljus då det är en stor förbrukningsvara hemma hos mig, lite burkar blev det också man kan ju aldrig få för många burka med lock på. 😉

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng