Den som väntar på något gott…

Posted in Allmänt
on 25 juli 2009

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge sägs det. Det vette f-n! Jag har väntat på semestern i evigheter och nu är det äntligen dax. Fyra härligt lediga veckor har jag framför mig. För ungarnas skull så får det gärna vara sommar och sol men för mig spelar det ingen roll det är bara skönt att vara ledig. Vi har inte planerat något speciellt men vi kommer nog att åka iväg väg på någonting, kanske Skara Sommarland, vi får se.

11 Comments

 • Reply Linda

  Underbart för dig att äntligen vara ledig. Som du säger solen är inte det viktiga egentligen utan den lediga tiden.

  Jag som går hemma hela tiden ser fram emot att hitta mig ett jobb. Det blir min semester från mitt liv det :up:

  Hoppas du får en härlig lördag nu :kram:

  25 juli 2009 at 12:12
 • Reply Christina

  Hej Maria
  Tack för besöket hos mig. Kikar ju in hos dig då och då men skriver inte alltid.
  Scrappet,hobbyn som man blir galen i. Jag är inne på mitt tredje år kanske t.o.m fjärde och fortfarande är det väldigt kul att pyssla. Man träffar nya vänner, precis som du säger tjänstvilliga och hjälpsamma. Lär sig nya saker hela tiden och hittar själv nya vägar.
  Jag gör fler LO än kort, tycker om att altra, fotar med baktanke om att det går att scrappa. Hur tokig får man bli???
  Scrappa vidare Kram Christina

  25 juli 2009 at 18:23
 • Reply Anna-Carin

  Hej! vilket härligt fotografi.Skönt att ha semester.Själv har jag nyligen börjat jobba.

  hej // Anna-Carin

  25 juli 2009 at 18:47
 • Reply Lotta

  Bara vara. Det är det bästa.
  Låta dagarna gå och göra det som fallen en in. Underbart.

  25 juli 2009 at 21:58
 • Reply joacim

  Vilken härlig blåsippa *blink*
  Skojja så klart, bilden e underbar!

  25 juli 2009 at 23:29
 • Reply Micke

  :D *flinar åt joacims kommentar här*

  Jag har ju hunnit jobba en vecka nu med efter haft 4 veckors semester från midsommar då..

  26 juli 2009 at 09:58
 • Reply Pia

  Håller med, vädret är inte så viktigt! Skönt med semester!

  26 juli 2009 at 10:17
 • Reply Affluenza

  Härligt med semester! :up:

  26 juli 2009 at 10:27
 • Reply Cia

  Så härligt… Jag börjar jobba imorgon jag :-(
  Hur det nu ska gå med onda armen och elaka chefen. USCH!

  26 juli 2009 at 21:16
 • Reply Gurkiss

  Härligt med semester :)
  Hoppas du kan koppla av ordentligt och ha de gött.
  kram kram :luv:

  27 juli 2009 at 00:33
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Hoppas du har en skön semester, här är solen i farten igen efter ett väldans regnande, lagom varmt är det och jag hoppas det är lika fint hos er.
  Må så gott.
  Kram,
  Annette

  28 juli 2009 at 13:50
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng