Vart tog veckan vägen?

Posted in Allmänt
on 8 oktober 2006

En del veckor bara flyger fram och jag kan stanna upp och fundera vad i all världen hände med veckan som gick? Fick jag huvud taget något gjort? 

Vecka 40 bara rann iväg, men jag har hunnit måla om på lilla toaletten in en ljus gul/beige färg. Nu är det bara listerna kvar och inköp av ett nytt badrumsskåp.

Igår kväll (vid 21.30) så körde jag till Västerås alldeles själv och de som känner mig vet att det är något helt otroligt. Jag kör aldrig bil utanför stan, blir alldeles hispig av stora vägar och mycket trafik.

Igår hade jag dock inget val, Mikaela och hennes kompis skulle åka tåg hem från Arboga och när de skulle kliva av i Köping så hann de inte stiga av innan tåget börja rulla vidare till Västerås. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra till Västerås för att hämta upp dem då det inte gick något tåg tillbaka till Köping igen.

Det gick förstås bra, åkte gamla vägen till V-ås och där var det inte så mycket trafik, fast en sak är klart – jag gör aldrig om en sådan kvällstur själv igen, det snurrar fortfarande i magen.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng