Hemma och vabbar

Posted in Allmänt
on 11 januari 2008

Igår så var Mathias så rosslig så jag trodde aldrig att han skulle kunna gå till skolan idag men i morse så stiger han upp och är frisk som en nötkärna och istället så var det Linnea som hade ont i huvudet och var allmänt eländig.

Så jag är alltså hemma och vabbar (vård av barn). Linnea som tidigare aldrig var sjuk är nu hemma för andra gången på 2 månader. Så jag hoppas att hon efter denna omgång kommer att vara frisk riktigt länge, det är ju så synd om barnen när de har feber och är sjuka (tycker i alla fall jag).

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng