Ledig måndag :)

Posted in Allmänt
on 9 juni 2008

Det var lovat mulet och regn tills idag (typiskt en ledig dag) men solen lyser in genom fönstret och himlen är blå.

Har en del borde göra men det blir nog inte så mycket gjort idag. Ska med åka med Linnea till optikern så att de år räta ut/räta till hennes glasögon, törs inte göra det själv – sist jag gjorde det så gick de sönder – så jag tänker det är bättre att optikern har sönder dem än jag.

Slipper stå i diket idag då Jukka jobbar 06-18 men han sa att om jag inte har något att göra så finns det ju alltid ved som ska travas. Men jag ska ju göra det och det och det, så det vet i sjuttsingen om jag hinner 😉 :biggrin:

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng