Färdigstädat

Posted in Allmänt
on 10 oktober 2007

Så är äntligen ungarnas rum städade inför julen :wink:

Nä, riktigt så är det inte utan vi har gått igenom rummen i sällskap med ”stora svarta sopsäcken”. Jisses vad de har samlat på sig en massa skräp, i alla fall så tycker jag att det var skräp, och nu är det mesta borta så att vi, när det är jul igen, kan köpa en massa julklappar som de kan fylla sin rum med. :lol:

3 Comments

 • Reply Pialotta/Kaffebönan

  JULSTÄDAT?? ja det är klart det ska börjas i tid :-)
  Hoppas det är bra med dig annars :-)
  Kramar

  12 oktober 2007 at 19:54
 • Reply Maria

  Det är bara 2 månad kvar till jul, vet du ;)

  13 oktober 2007 at 08:05
 • Reply Lucas

  ha ha pikkujussi betyder lite jussi min pappa kallades jussi (Juhani) tyckte det var en bra nick. Det finns en grävmaskin som heter pikkujussi vilket visar också att jag gräver och rotar jag är ju nyfiken.. INTE trädgårdsgrävare..

  15 oktober 2007 at 10:19
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng