God morgon!

Posted in Allmänt
on 15 december 2007

Idag är det 9 dagar kvar till julafton och alla klappar är köpta och inslagna. Detta är helt fantastiskt, alla tidigare år så har jag och mannen åkt1-3 dar innan och inhandlat alla julklappar, men i år så bestämde vi för att vara ute i god tid.

Jag måste säga att det känns ganska skönt, faktiskt :lol:

1 Comment

 • Reply Micke

  God morgon själv :) Här har jag inga julklappar köpt ännu, jag som skulle vara tidigt ute i år @.@
  Trevlig helg!

  15 december 2007 at 10:13
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng