Gratis är inte billigt

Posted in Allmänt
on 7 oktober 2007

Har beställt nya visitkort på VistaPrint. De är ju ”gratis” där, det enda man betalar för är frakten. Fast man får passa sig så man inte går på erbjudandena som poppar upp medan man klickar sig framåt till kassan.

Jag kunde inte låta bli utan beställde även matchande block med mitt namn på och en stämpel. Så istället för att bara betala en frakt på 69,50 så slutade kalaset på 280,26 varav 105,20 är frakt. Men de 250 visitkorten är i alla fall gratis.

1 Comment

 • Reply Agneta

  Hejsan, Maria!

  Ack ja, hur vi än gör så får vi betala, inget är ju gratis här i livet.

  Men du får väl se det så att du fick 250 visitkort, ett block samt en stämpel för 280:- inkl. frakt och det är väl helt ok.

  För att hitta något positivt i det hela :smile:
  Kramisar

  22 oktober 2007 at 02:13
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng