Semestern är slut!

Posted in Allmänt
on 10 augusti 2007

Så var då semstern slut och vardagen är tillbaks igen (både på gott och ont). Det är jobbigt att stiga upp tidigt igen, det brukar ta månader innan jag vänjer mig. Linnea är helnöjd som får åka till fritis där bästa kompisen också är.

Vi har under semestern varit på en kryssning till Helsingfors med Silja Line och även vart ett par dar i Stockholm och hälsat på min syster. Det var en lugn(!) semester i år med andra ord.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng