Nytt Sparbankskort!

Posted in Allmänt
on 14 augusti 2007

Mitt VISA-kort slutade att fungera för ett par veckor sedan och istället för att krångla sig ner till en bank som aldrig har öppet (när jag har tid att gå dit) så beställde jag ett kort via internetbanken. Man kunde välja vilken bild man ville ha på kortet och jag valde ett sv/v kort med Linnea och Mathias som jag tog förra året. Jag har visat det kortet här tidigare.

Så här blev i alla fall resultatet:

arkiv

 

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng