Norton Internet Security 2007

Posted in Allmänt
on 24 juli 2007

Så var det då dax att betala för abonnemanget av Norton igen. Jag har alltid använt Norton Antivirus och det har fungerat bra för mig. Abonnemanget i år gick på 499kr lika mycket som uppgradering från Norton Internet Secutity 2005 (som jag har) till Norton Internet Secutity 2007.

Det kostade extra om man ville ha rätten att kunna ladda ner uppgraderingen under ett år men jag tänkte att det behöver jag inte utan jag bränner ner den nedladdade filen på en dvd så har jag den om datorn skulle krascha. Det var bara det att man laddade inte hela filen utan man laddade ner en exe-fil som laddar ner uppdateringen från nätet

Så nu har jag alltså rätten att ladda ner uppgraderingen i 60 dar, vilket betyder att nu kommer säkert datorn att kracha om 61 dar och jag har då kastat 599kr i sjön.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng