Paltschwiimen

Posted in Allmänt
on 11 september 2006

”Paltschwiimen” är ett lokalt uttryck för ett tillstånd som brukar infinna sig efter intagande av pitepalt och kan närmast beskrivas som ett djupt andligt tillstånd av välbefinnande.

Det var det tillståndet jag befann mig hela onsdags eftermiddag efter att ha blivit bjuden på Pite-palt till lunch. Finns det något godare?

Efter att ha ätit Pite-palt så har jag osökt börja tänka surströmming. Jag är så sugen på en klämma så jag att jag kan dåna, men tanken att sitta själv vid kösbordet och äta surströmming känns inte lockande.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng