Bu för nya arbetskläder

Posted in Allmänt
on 17 november 2006

Jag är så otroligt skitförb-d just nu. Vi har nämligen fått nya arbetskläder då det centralt från OKQ8 har bestämts att det dax för det.

På vintern drar det himla kallt vid kassan (när dörren öppnas ofta) så jag har tidigare haft skjorta, slippover och yllekofta för att inte frysa. Nu har de tagit bort koftan och ersatt den med en väst som inte andas och så kan man använda sommarjackan(!) om inte västen räcker till, det du försök servera korv i en ytterjacka.

Förutom kassatjänst så fixar jag även med våra hyrbilar när jag jobbar helg och då behöver man en rejäl vinterjacka då det är ett riktigt blåsigt köldhål vid våra pumpar, jaha då har de bytit ut den varma sköna vinterjackan som vi hade till en tunn prasslig sak som inte kan värma ett element ens. Hur de som jobbar på en OKQ8 i Norrland ska klara av vintern ute utan att frysa kan man ju undra.

Att skjortans mönster och färg är det fulaste jag har sett på länge det kan jag stå ut med men JAG VILL INTE FRYSA.

Så buu på er som tog fram OKQ8:s nya arbestkläder!

Detta är min personliga åsikt men jag vet en flertal till som är missnöjda. 

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng