Van pendlare

Posted in Allmänt
on 24 augusti 2017

Jag som trodde först att jag aldrig skulle vänja mig att pendla med tåg och buss stortrivs. Det är så avkopplande att åka tåg, istället för att koncentrera mig på att köra bil kan jag istället roa mig med att titta på naturen, surfa eller bara göra ingenting.

Sista biten till jobbet åker jag buss ca 25 min, jag kan lugnt säga att det inte är lika lugnt att åka buss då flera chaufförer tror att de är någon slags rallykalle, det finns t.o.m. en kille som kör som en Formel 1 förare. Det är knappt att man vill stiga ombord när man ser att det är han bakom ratten. 😂

Jag kör redan med tights över tunnstrumporna (jag har bara klänningar i min garderob) då jag tycker att det är så himla kallt på morgonen. När jag står på perrongen i Köping så funderar jag allvarligt på täckjacka men då alla som står runt omkring mig fortfarande går i tunna sommarkläder får nog täckjackan vänta ett tag till. Apropå kläder, jag har beställt ett par underbara klänningar av märket Happi från Chris&Lin varav två är i fleece vilket borde passa frusna mig perfekt.

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng