Vinterdepp

Posted in Allmänt
on 28 februari 2006

Jag som kan tillbringa timmar framför datorn sitter nu mest och bara blänger på skärmen. Visst finns det massor på min lista att göra men jag har ingen lust, ute ligger det fullt med snö och det ser alldeles underbart ut men vad hjäper det?

Tror nog att jag har fått en lite vinterdepp, allt är bara tråkigt just nu men jag hoppas att det snart går över, får nog ta och gå ut och göra änglar i snön med ungarna – det brukar hjälpa!

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng