Blöta barn

Posted in Allmänt
on 24 februari 2006

Slutet av januari och det ligger massor med snö på marken (för att vara i Köping). Men vad är det för roligt med det när det är töväder?!

Igår så hämtade jag en mycket blöt Mathias från fritte. De hade haft utedag och varit i pulkbacken. Mathias precis som de flesta andra var blöt ända in till kalsongerna. Ungarna ska var klädda efter vädret, men då ingen annan har galonbyxor så vill Mathias inte heller ha det. Det är svårt det där och känsligt man vill ju inte att ens barn blir retat men samtidigt så vill man ju att barnen ska vara varma och torra.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng