Monas Universum

Posted in Allmänt
on 3 mars 2013

Jag sitter en hel del vid datorn och jag surfar runt bland alla möjliga hemsidor, bloggar och annat. Mina intressen är vida och de för mig till alla möjliga platser men råkar jag hamna på en kändis/design/mode-blogg så brukar jag snabbt klicka mig därifrån för att jag inte är ett dugg intresserad av varken kändisar, mode eller vit design (det verkar mest vara sådant) och apropå kändisbloggar har ni någon gång läst en del kommentarerna de kan få? Att människor kan vara så himla elaka och bittra, man blir bara ledsen när man läser vad de vräker ur sig. (Jag tycker det är attan obehaglig läsning, och hur hemskt måste det inte vara för den som får dessa kommentarer?)

Men nu kom jag av mig, det jag skulle berätta om är ju Monas Universum, jag hamnade där första gången av en ren slump. Höll på att klicka vidare av bara farten, men fastnade med ögat på rubriken När man har hjärnan i analen, vilket inte direkt är en rubrik man förväntar sig hos en ”wanna-be-cougar i fyrtioplus-åldern” (hennes ord, inte mina) som bor i fint område i Stockholm. Efter ha läst de inlägget så fortsatte jag bara av farten och läste resten framåt i tiden och nu är jag helt såld. För ett tag sedan så gick jag och smålog för mig själv en hel dag efter att ha läst hennes inlägg, The real panic. Man ska inte skratta åt andras olycka men Mona, hon är helt underbar hon.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng