Det kanske vänder ändå?

Posted in Allmänt
on 24 januari 2013

Det har varit lite motig ett tag nu, men idag fick jag äntligen tillbaka mobilen vilket kändes så bra ända tills jag slog på mobilen och det visade sig att förutom att byta glaset så hade även gjort en systemåterställning så allt som jag hade lagt in i almanackan är bort och jag som inte hade allt uppskrivet 🙁  alla bilder och sånt är också bort men det är väl bara att gilla läget och se glad ut.

Idag så skulle jag träffa min arbetsförmedlare för första gången sedan jag blev inskriven 1 okt. 2012 men så ringde hon i morse och avbokade för att hon var sjuk så det bidde inget med det. Bemanningsföretaget som ringde för 14 dagar sedan hörde aldrig av sig igen så det blev nog någon annan som fick jobbet i Kungsör, tråkigt.

Fast det roliga är att idag på eftermiddagen så ringde en tjej från samma bemanningsföretag och undra om jag fortfarande var intresserad av att jobba! Hon hade blivit tipsad om mig av en av hennes kollegor och hon berättade att hon hade ett företag som söker administratörer. Just nu så höll hon på att kolla upp vilka som kunde vara aktuell till tjänsterna och efter det så skulle hon prata med företaget och höra sig för vad det är för typ av arbete m.m. och sedan så lovade hon att hon skulle återkomma till mig antingen senare idag eller i morgon och berätta mera.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng