Elvakommatvåmil

Posted in Allmänt
on 9 augusti 2009

11,2 mil är stäckan som jag precis har kört från Köping till Laxå (vi är på väg till Skara) Alla som känner mig vet vilken bedrift det är, jag som normalt aldrig kör bil utanför Köping.

Jag har bestämt mig, jag klarade att gå uppför den branta backen till Lunnefåglarnas häckningsplats på Runde i Norge och eftersom jag klarade av det så kan jag även klara av annat som jag är rädd för att göra, inte för att jag var rädd att gå uppför berget men jag trodde aldrig (medans jag gick) att jag skulle klara det.

Hurra för mig, jag klarar mer än vad jag tror, det är bara att ge järnet!

5 Comments

 • Reply Micke

  Ja, det är bara gasa!

  9 augusti 2009 at 16:26
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Hoppas ni har/hade det fint, inte så jättelångt från Gbg förresten ;)
  Må så gott och kör försiktigt. :kram:

  10 augusti 2009 at 16:12
 • Reply Linda

  Duktig du är. Alltid så skönt när man klarar av saker man normalt inte gör!!

  Hoppas allt är fint med dig?? Kramar Linda

  10 augusti 2009 at 21:10
 • Reply ulrica

  Jag är säker på att du klarar allt du företar dig med glans, det gäller bara att bestämma sig :) Nästa år kör du upp för Trollstigen då? ;)

  KRAAAM

  11 augusti 2009 at 00:16
 • Reply Doris/doje

  BRA GJORT och rätt inställning till livet :up: !!
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  11 augusti 2009 at 21:26
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng