Tvätta fönster!

Posted in Allmänt
on 16 juni 2009

Tvätta fönster har jag inte gjort, fast jag tänkte göra det, istället så har jag staplat ved, men inte mycket, för jag är ovan, så ryggen höll på att gå av på mitten, men högen blev i alla fall lite mindre och jag fick lite motion, nu ska jag fika, det blir en stor kopp te och en liten smörgås, fast den lilla smörgåsen blir nog tre eftersom de är så små och jag blev hungrig av allt slit som jag gjorde en liten stund, sedan ska jag klippa ut lite ovaler och fyrkanter som jag har skrivit ut på skrivaren, blå, rosa och vita! :tongue:

8 Comments

 • Reply Cia

  Nu kommer det en fråga igen. Jag har förgäves sökt en lösning för att visa en klickbar mosaik som den du har på mariasmix.se . Jag undrar hur du fick till den?

  17 juni 2009 at 01:06
 • Reply Susanne

  Puh… se det där var en lååååång mening :lol: Ta nu det lugnt vännen, så att du orkar dansa kring Midsommarstången på fredag :luv:

  Kramisar,
  Susanne

  17 juni 2009 at 09:12
 • Reply ulrica

  Ta inte ut dig nu :)… det är midsommar i morgon.. och vet du?! Eftersom jag slutar jobba för veckan idag så vände jag blad i almanackan redan nu och vad ser jag då…. jo, TVÅ arbetsdagar och sen ÅKER VI!!! Fattar du?!?!?

  KRAMAR och hoppas ni får en underbar midsommar :caffienated:

  18 juni 2009 at 09:56
 • Reply Sylvia

  Hejsan Maria!
  Beundrar din trevliga blogg. Milda fina färger och lättnavigerad.
  Hoppa du över fönstertvätten. Det ska man göra när lusten infinner sig.Vill önska dig en riktigt trevlig Midsommar.
  :kram: Sylvia

  18 juni 2009 at 15:12
 • Reply Berit

  Hej Maria!

  Tittar bara in för att önska dig och familjen en Härlig Midsommar! Lite sol och värme vore ju inte så dumt, men verkar ju inte bli så just nu ;)

  Tycker nog att stapla ved låter trevligare än att putsa fönster och så lite gott fika efter ;)

  Kramar
  Berit

  18 juni 2009 at 22:14
 • Reply Micke

  Haha, det var en mening som hette duga det :lol: :wow:

  Önskar trevlig Midsommar!

  19 juni 2009 at 08:23
 • Reply FOTO I NORR - MARIE

  Trevlig midsommar Maria önskar jag dig och din familj. Dagen har varit bra med sol och rätt så fint väder i dag. Har varit ner till Jukkasjärvi och kollat midsommar firandet där och barnen har fått springa och dansa lite grann. Sen blev vi bjuden på mat hos min svärmor och det var så gott verkligen att få sitta vid dukat bort. Sambon jobbar långa skift hela helgen så det passade utmärkt med mat. Bilder finns inne hos mig, ha det gott! :luv:

  19 juni 2009 at 20:11
 • Reply Agneta

  Hej Maria!
  Jag önskar dig en solig fortsättning på midsommarhelgen. Duktig du är som jobbar med vedstapling..puh!
  Nåja, belöningen är ju god. Fika!
  Ha det så gott!
  Kram, Agneta

  20 juni 2009 at 02:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng