Sjusovare?

Posted in Allmänt
on 7 mars 2009

Sov ända till 7:30 i morse och eftersom Jukka ska jobba natt så gick jag och satt mig i rummer med en bok för att det skulle vara lugnt och tyst ett par timmar till.

Jag läste ett par sidor och sedan så började det svida lite i ögonen så jag tänkte att jag kunde ta och vila lite. Puhh! vaknade 10.30, jag hade somnat och sov bort hela förmidagen, som det kan bli, va?

3 Comments

 • Reply joacim

  Kiki, ända till 0730… Tur du somnade om…

  7 mars 2009 at 12:11
 • Reply Cia

  Låter skönt tycker jag.

  7 mars 2009 at 13:35
 • Reply Linn

  Hur har du lyckas få din twitter add på svenska? Då menar jag främst texten direkt efter inlägget om hur lång tid det är sedan senaste uppdatering. Ja är måttligt avundsjuk :P och har försökt och försökt få till det själv. Svara helst i ett mail eller på min blogg om du orkar för annars kanske jag glömmer att titta efter svaret. kram

  PS gillar din blogg.

  8 mars 2009 at 08:33
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng