En epok har gått i graven

Posted in Allmänt
on 10 januari 2009

En gång för länge sedan 1999-2000 då när jag var alldeles ny på Internet så mötte jag Annette underbara människa från Göteborg som hade en fantastisk hemsida. Hon har under alla år varit en underbar vän och hon har hjälpt mig så mycket, det är inte lätt när man är ny och vill göra en egen hemsida.

I dagarna har hon nu lagt ner sin sida för att egna sig mer åt ett liv utanför datorn. Hon kommer i fortsättningen att finnas i sin blogg, så hon försvinner inte helt, men jag måste ändå säga att det känns verkligen konstigt och tomt att hennes hemsida är nu stängd.

2 Comments

 • Reply Annette

  Åh Maria, nu rinner tårarna här, du skriver så fint, tack min kära goa vän.
  Men som sagt, vi håller kontakten, det kanske blir så att jag ber om hjälp om jag vill göra en blogg i WP. Vem vet :luv: :kram:

  10 januari 2009 at 10:36
 • Reply Anki

  Håller med dig om att det känns jättekonstigt. Annette är en superfin människa och var en av de första som jag fick kontakt med då jag gjort min första hemsida & blogg. Tycker så mycket om henne :luv: Är glad att hon i a f tänkt blogga. Självklart så kommer vi fortsätta hålla kontakt.
  :kram:

  10 januari 2009 at 22:17
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng