Åhhh vilken dag!

Posted in Allmänt
on 14 november 2006

Idag så hade jag tänkt städa färdigt så att det skulle vara snyggt när min storasyster med familj kommer och hälsar på i helgen, skulle bara till Hälsolusten och utnyttja presenkortet som jag fick när jag fyllde år förra året. Presentkortet var på en helrenovering som tog ca 90min.

HÄLSOLUSTENS HELRENOVERING
En behandling från hårbotten till tårna. Behandlingen inleds med reflexologi och fotmassage för att välja de eteriska oljor som du behöver för din helkroppsbehandling. Därefter följer en helkroppsmassage som är mycket avslappnande, där det ingår akupressur, lymfdränage och ansiktsmassage. Du är inpackad i värme under hela behandlingen.

Efter att ha njutit till fullo i 90 min. så tog jag bilen hem och fick sedan ingenting gjort. Nu är det snart kväll och jag känner mig fortfarande som en varm smörklick, inte vill jag förstöra den känslan med att börja städa inte 😉 

You may also like