Nya skor!

Posted in Allmänt
on 3 augusti 2009

Har köpt nya promenadskor på InterSports rea-avdelning, tänkte att jag skulle börja motionera. Vill inte bli lika bred som jag är lång och det är visst bra att röra sig ;)

4 Comments

 • Reply Cia

  Jag är redan på god väg att få just den bredden :down: .
  Därför skaffade jag ju cykel :up: .
  Det slutade med bruten axel :~( .
  Så rör dig med försiktighet :D .

  Fast å andra sidan kan jag knappt hålla mig tills jag kan cykla igen.

  3 augusti 2009 at 16:17
 • Reply Lena

  Ja det skall tydligen vara riktigt bra med motion. Jag tog nyligen hem min systerdotters avlagda cykel….men fick lägga ner den iden för det fungerade inte så bra att cykla med yrsel. Det får bli promenader i lagom dos istället.

  5 augusti 2009 at 14:52
 • Reply a home far away

  Hihi, jag har ox¨hört att det är bra…
  Kram Gunilla i Singapore

  6 augusti 2009 at 14:11
 • Reply ulrica

  Ja, det sägs att motion är bra :).
  Hoppas du kommit igång med promenaderna!
  Jag har semester ett tag till och tänker njuta av familjen men sen så jäklar…

  KRAM och trevlig helg!!
  Ulrica
  PS! Kuvertet kom häromdagen.. tack söta du!

  7 augusti 2009 at 10:22
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng