EFIT den 12 augusti

Mellan 2003 och 2013 var jag med i 67 stycken (+ 1 gång 2014) Ett Foto I Timmen, och jag är riktigt glad över att denna fotoutmaning fortfarande finns kvar nu när jag har börjat använda bloggen igen. 😊

06:00 – Smyger ut i köket och gör lite frukost medans resten av huset sover.

07:00 – Har startat datorn, surfar och dricker lite mer te.

08:00 – förbereder mellis, gör en röra med ingredienserna på bilden och lägger på knäckebröd. Det är jättegott. Tyvärr så var jag utan fryst dill så då fick det bli torkad, helt ok men fryst är godast.

09:00 – Beställer lite pysselgrejer, kontrollerar bara att jag inte beställer något som jag redan har.

10:00 – Lämnar av yngsta dottern som sommarjobbar på Gammelgården i Köping.

11:00 – Tar fram kött för marinering, måste dock säga att jag inte riktigt har vant mig med de nya förpackningarna, köttet ser lite läbbigt ut.

12:00 – Är nere i källaren och tar reda på lite rena kläder.

13:00 – Drar en vals med dammsugaren.

14:00 – Var en sväng till ICA och köpte kräftor och lite annat gott till nästa helgs kräftskiva med barnen.


15:00 – Middag

16:00 – Vi har åkt till Arboga för att besöka deras medeltidsmarknad.

17:00 – Vi är fortfarande kvar i Arboga.

När vi var klara i Arboga så åkte vi hem, och med detta tackar jag för mig denna dag.

Trevlig kväll!


Fler som är med idag hittar du här

18 svar på ”EFIT den 12 augusti

  1. Kul du är med!
    Jag har som aldrig slutat med bloggen själv men är rätt lugnt med besökare till den 🙂

  2. Vad kul att du är tillbaka! Underbar mugg. Jag har ingen muminmugg än men blir mer och mer sugen på att köpa mig en.

  3. Kikar in på din dag!
    Vad är det för spännande färger du ska pyssla med? Verkar spännande!
    Tittar in igen lite senare för att se resten av din dag.

  4. Det är en tjockflytande färg som man lägger små droppar av, när det sedan torkar så ser det ut som halvpärlor.

  5. Det är en tjockflytande färg som man lägger små droppar av, när det sedan torkar så ser det ut som halvpärlor.

  6. Hejsan kikar in på din EFIT-dag. Håller helt med dig, de nya förpackningarna är inte ok, nu när man pratat om plastberg/öar, ska man då inte försöka minska ner på användadet i butikerna?

  7. Så god maten såg ut! Testa och blanda kaviarn i keson. Det tycker jag är jätte gott. Sedan använder jag salladslök.
    Ha en skön lördagskväll!

    // kram Anna

  8. Hej 🙂
    Något är galet just nu, jag kan inte kommentera hos dig, det går inte bocka i att jag inte är någon robot. Det jag ville säga:
    Så trevligt med besök, men det är ledsamt när det ska åka hem igen.
    Vilken underbar marknad, den skulle jag verkligen vilja besöka.
    Snigelpost är verkligen det bästa, inget sms kan slå det.

  9. Älskar keso och kaviar. En av favoriterna är Finn crisp med ett tunt lager kaviar underst, sedan kaviar på det och överst fint strimlad purjolök.

  10. Tycker all karré ser läbbig ut.. 😉
    För mycket speck/späck för mig.

    Nån medeltid har jag aldrig upplevt.

Kommentarer är stängda.