Sju sanningar

Posted in Allmänt
on 4 september 2017

..om mig, idag!

  • Jag tror att de flesta uppfattar mig som en människa som har båda fötterna på jorden.
    Men sanningen är att jag för det mesta har huvudet upp i det blå.
  • Jag har perioder då jag svär som attans men nästan aldrig när maken är med, jag tycker det är så fult när man svär så jag jobbar verkligen på att inte göra det.
  • Jag älskar film och jag har över 350 titlar i bokhyllan.
  • Jag försöker verkligen att alltid vara vänlig mot alla, även de jag inte tycker om.
  • Jag kan vara är väldigt långsint.
  • Jag ser aldrig på nyheterna på TV, läser aldrig lokaltidningen eller Aftonbladet/Expressen varken i pappersformat eller på webben, däremot så kollar jag av SVT Nyheter i mobilen nästan varje dag.
  • Ska det hända något/köpas något/göras något så ska det vara på en gång annars får det vara, jag väntar inte.
  • När jag var yngre så tänkte jag ofta att jag ville bli som Modesty Blaise när jag blev stor, hon var så tuff och vacker. Det gick väl så med det, men vi har nästan samma färg på håret i alla fall.

 

/ /

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng