Lite nytt i bastun

Posted in Allmänt
on 9 augusti 2017

Vi håller sakta men säkert på att dekorera väggarna i ”relaxen”, jag har bl.a. fyndat en del skyltar på Ali Express. Idag så var vi också till Jysk och köpte nya stolar. 


Från arkivet

2 Comments

 • Reply Micke

  Blir bra det där!

  12 augusti 2017 at 07:37
 • Reply Micke

  En dag senare så tänker jag lite på Ali Express. Fixade konto där gör 2-3år sedan men aldrig blivit handlat nått. Mest på dx.com och dess europeiska sida och några gånger via ebay.com då. Sista gången på Ebay (från Asien) åkte jag på tull & avgifter för ett objektiv som kostade $198. Blev väl 500-550kr till på det priset.

  13 augusti 2017 at 16:01
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng